درباره ما

شرکت مواد غذایی سوغاتی شاهین دژ در سال ۱۳۹۴ با هدف توسعه صنعتی و افزایش توان تولید برند قند وشکر نهالی آغاز به کار کرد . خط تولید کارخانه با بهره گیری از بهترین و با کیفیت ترین دستگاه های روز دنیا قادر است سالانه ۱۲۰هزار تن شکر خام حاصل از نیشکر را تصفیه نموده و مواد اولیه کارخانجات مواد غذایی را تامین و نیاز بازار های خرد را مرتفع نماید . خط تولید کارخانه با قرارگیری در استان مرزی آذربایجان غربی و نزدیکی به پایانه های مرزی دارای پتانسیل بالا جهت صادرات محصولات به کشور های همجوار بوده و با توجه به ظرفت بالای تولید به عنوان بزرگترین کارخانه تولید قند و شکر و در شمال غرب کشور و جزء معدود کارخانجات دارای قابلیت و فرآیند تصفیه شکر خام حاصل از نیشکر و همزمان تبدیل آن به قند بوده و از توانایی بالایی در ارزآوری برخوردار است .
و همچنین خط تولید قند کله و قند شکسته شرکت مواد غذایی سوغاتی شاهین دژ در سال ۹۷ با ظرفیت سالانه ۵۶ هزار تن در سال شروع به کار کرده است و آمادگی لازم جهت تامین نیاز بازار های کشور و منطقه را دارد .
شرکت مواد غذایی با بهره گیری از تجارب چندین ساله مدیران خود در زمینه تولید قند ، و با اولویت قرار دادن کیفیت و رضایت مشتری، با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی نوین ، محصولاتی سالم و باکیفیت عالی در بسته بندی های مختلف و جدید عرضه نموده که با استقبال مشتریان و مصرف کنندگان مواجه گردیده که این امر باعث ترغیب مدیریت و پرسنل شرکت جهت ارتقاء توانمندیها و همگام سازی تولیدات با تغییرات محیطی گردیده تا¬ به بهترین نحو اولویت های خود را محقق سازد.
با توجه به قرار گرفتن کارخانه درمنطقه محروم و رسالت ایجاد اشتغال پایدار در منطقه با بهره برداری از کارخانه برای ۴۸۰ نفر بطور مستقیم و برای چندین هزار نفر بطور غیر مستقیم ایجاد اشتغال گردیده که با توجه به ظرفیت تولید و قابلیت توسعه شرکت، افزایش اشتغالزایی در برنامه توسعه ی آتی شرکت قرار دارد.

شرکت سوغاتی شاهین دژ به عنوان بزرگترین شرکت تولید کننده قند و شکر در شمال غرب کشور با به کارگیری روش ها و فرایند نوین تولید و کادر مجرب به دنبال تولید و تامین محصولات باکیفیت بالا جهت ایجاد اشتغال پایدار و رقابت در بازار های کشور می باشد .

اهداف پیش رو :

  • افزایش بهره وره در تولید، افزایش کیفیت وکاهش بهای تمام شده محصول نهایی

واحد آزمایشگاه  شرکت  مواد غذایی سوغاتی شاهین دژ با به  بکارگیری پیشرفته ترین تجهیزات آزمایشگاهی و استخدام پرسنل مجرب و فارغ التحصیل رشته های مرتبط به دنبال کنترل  کیفیت و سلامت  محصولات تولیدی  شرکت بوده وارائه محصولات سالم و با کیفت ،جزء اولویت های شرکت می باشد.

خط تولید قند با توجه به سابقه دیرینه شرکت در تولید قند ، بصورت کاملا” مهندسی و با استفاده از دستگاههای روز دنیا به بهره برداری رسیده و بصورت سیستماتیک در جریان تولید محصول قرار گرفته است.

واحد قند شکسته کارخانه با استفاده از دستگاههای مکانیزه و کاملا” بهداشتی اقدام به تولید قند شکسته در بسته بندی های مختلف با توجه به نیاز روز بازار اقدام نموده است.

نیشکر برداشت شده از مزارع ، طی فرآیند های خاص ، کریستال سازی و به شکر خام تبدیل شده و وارد کشور می شود که بعد از بارگیری از بنادر مبدأ وارد کارخانه شده و با طی پروسه­هفت مرحله به

شکر سفید تبدیل می شود



Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type